Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2Pl/Priv Klawiaturka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna mam taki problem gdyż nie mogę się ruszac w sęsie że mi nie działają w,a,s,d, strałeczki, skile 1,2,3,4,etc

reinstal moda nie pomógł

reinstal gry nie pomógł

bardzo proszę o pomoc !!!

Będą +/- jak kto woli !!!!

Opublikowano

2UP tak na każdej postaci

Up mam 3 klawiaturki (1 nowiutka ma zaledwie 3 dni, 2 i 3 były w zestawie z kompem)

Postacie nie są zugowane bo nie wieże ze co zrobię konto nowe to jest odrazu bug postaci

E:inne gry działają bez zarzutu (klawiaturka ekranowa nie działa rówierz (na laptopie jest dokładnie to samo))

Opublikowano

W przypadku priva to wydaje mi sie ze to jest jednak bug postaci. Tez tak miałem wchodzac na save pole do m1. Od razu mnie wywalało i po zalogowaniu miałem taki sam problem jak ty. Poczekałem tydzien i wszystko było ok ;d

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Oryginalny klient metin2 z strony głównej działa (bez moda) a ja chcę grac na metin2 mod to już nie mogę ruszać postacią

tak samo jest z privami na oryginalnym cliencie mogę grac(bez moda)

Opublikowano

Oryginalny klient metin2 z strony głównej działa (bez moda) a ja chcę grac na metin2 mod to już nie mogę ruszać postacią

tak samo jest z privami na oryginalnym cliencie mogę grac(bez moda)

mozlizwe ze masz cos z clientem w takim razie zepsute

Opublikowano

Up

przed chwilką pobrałem klienta z strony głównej metin2 wgrałem do niego moda z nów to samo

4Up nie pomogło

3Up czekam juz już 4 dni (na początku też tak jak ty myślałem że może się coś tam bugło lub coś )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...